Davy Crockett Hotel i Disneyland Paris

Der er utallige muligheder for at bo på alle mulige hoteller i nærheden af Disneyland. Vær klar over, at jo tættere du bor på Disneyland Paris - jo dyrere bliver det.

Der findes dog lidt billigere udgaver i hotellerne og her kommer Davy Crockett Hotellet ind. Det er et 2 stjernet hotel, hvor priserne udenfor sæsonen er yderst rimelige og til at betale.
Det er dyrt i Euro Disneyland Paris. Ingen tvivl om det. Derfor kan det være nødvendigt at finde billige overnatningsmuligheder til en familie med flere børn, da man jo også gerne vil have penge til at købe lidt af de meget dyre souvenirs og prøve de mange restauranter, der ligger i Euro Disneyland Paris.

Meget vigtigt at vide i forhold til Davy Crockett Hotellet
Der findes INGEN busforbindelse mellem Disney Parkerne, Disney Village og Davy Crockett Ranch. Personligt anser jeg det som en stor ulempe, da det kræver, at man medbringer egen bil eller har yderligere udgifter i forbindelse med rejsen p.g.a billeje. Kommer du med egen bil kan du parkere gratis på parkeringspladserne ved Disney-parkerne og Disney Village. Vær opmærksom på, at Disney Village først tillader gratis parkering fra kl. 18.00. Vær endvidere klar over, at der er 15 minutters kørsel til og fra Disney Parkerne fra Davy Crockett Hotellet. Det er derfor umuligt at gå frem og tilbage. En bil er det primære transportmiddel i området omkring parkerne. Afstanden fra Disney parken til Davy Crocket Hotellet er derfor væsentligt at tage med i sine betragtninger.

Handicapvenlige boliger
Det er en fordel, at værelserne er brede og rummelige og velegnet til kørestolsbrugere.

Bloggens personlige holdning
Husk, at dette er blot et udtryk for min personlige holdning, men jeg ville klart vælge et hotel tættere på, hvor der er mulighed for at gå eller tage shuttle-busserne frem og tilbage fra parkerne til hotellerne. De kører i rutefart frem og tilbage hele dagen og aftenen med.

Vil du læse yderligere om Davy Crockett Hotellet kan du læse nærmere på Parkeringspladserne ved Disney-parkerne og Disney Village. http://www.disneylandparis.dk/disney-hoteller/hoteller/davy-crockett-ranch/index.xhtml#